آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

دولت با رشد ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی موافقت کرد

وزیر بهداشت از تصویب رشد ۴۶ درشدی تعرفه خدمات درمانی در سال ۱۴۰۴ در شورایعالی بیمه سلامت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی امروز در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری پویش نه به تصادف اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، سالانه ۲۳ هزار مرگ و میر ناشی از جنگ تحمیلی داشتیم و الان میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات در کشور سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر است.

وی افزود: در اوایل دهه ۸۰ آمار مرگ و میر تصادفات از ۲۸ هزار نفر به ۱۶ هزار نفر کاهش یافت، در دوران کرونا این آمار کاهشی بود و اکنون مجدداً روند افزایشی پیدا کرده است. در همین راستا، پویش نه به تصادف در دولت مطرح و از سوی معاون اول ریاست جمهوری نیز به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است، زیرا معتقدیم با مداخلات صحیح علمی در مسیر درمان می‌توان جان بسیاری از مصدومین سوانح را نجات داد.

وی درباره آخرین خبر‌ها از میزان رشد تعرفه‌های پزشکی بیان کرد: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌ها در شورایعالی بیمه سلامت به تصویب رسیده است و دولت با آن موافقت کرده است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اگر ساختار صحیحی وجود نداشته باشد هزینه‌های حوزه سلامت ما تبدیل به چاه ویلی می‌شود که با منابع زیاد، پر نخواهد شد، گفت: در زمینه نیروی انسانی، با کمبود پزشک عمومی و خانواده، متخصصین، نیرو‌های اورژانس و ... مواجه هستیم. برای رفع این مشکلات، پزشکی خانواده و نظام ارجاع در قوانین بالادستی مورد تاکید قرار گرفته است که باید اجرا شوند. در ۲۰ سال گذشته نیز این موارد در قوانین توسعه موردتاکید قرار گرفته، اما به خوبی اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌های توسعه، باید ۷ درصد درآمد ناخالص داخلی صرف حوزه سلامت بشود، اعلام کرد که اکنون ۳.۸ درصد سهم بودجه ناخالص داخلی به حوزه سلامت اختصاص می‌یابد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده